Over mij

Leuk dat je mijn blog bezoekt! Mijn naam is Maan, ik ben 23 lentes jong en woon in het prachtige Westland. Waarschijnlijk kan je wel raden wat mijn hobby is, namelijk: haken! Het is dat ik een fulltime baan heb maar anders zou ik de hele dag lekker op de bank zitten met mijn haakwerkje op mijn schoot! Ook hardloop ik graag en heb ik een eigen moestuin waar ik erg van geniet!

Op mijn blog wil ik je graag inspireren en tips en tricks geven om nog meer te kunnen genieten van je haakwerk. Ook zul je hier af en toe wat leuke patroontjes vinden van bijvoorbeeld een gehaakte pennenbak of een leuke sjaal. Uiteraard komt ook het hardlopen aan het bod en zal ik tips geven om je moestuin nog leuker en mooier te maken!


Over Maan:

Waar word ik blij van:
Mijn katten, haken, breien, tuinieren, hardlopen, de warmte van de zon, niks moeten maar alles mogen, wakker worden van het geluid van fluitende vogeltjes, een goede kop koffie, een slapende cavia, een knuffel van Michael, een goedgevulde wolwinkel, en zeeën van tijd!

Waar word ik niet zo blij van:
Fietsen in de stromende regen, mijn teen stoten tegen de tafelpoot, onrecht en onbegrip, bloemkool, mijn hoofd stoten tegen de afzuigkap of het kastdeurtje, alles uit mijn handen laten vallen, een steek in mijn zij tijdens het hardlopen, niks hebben om te aan te trekken en het breken van een haaknaald.


 

Groet en een knuffel van Maan

Advertenties

2 gedachten over “Over mij

  1. Beste Maan, lief dat je mijn blog over haken heeft “gelikt”. Ik hoop dat je veel haakplezier zal beleven zoals mijzelf in de 35 jaar dat ik al aan de haak ben. Tja poppen haken is nu nét niet mijn ding (ik ben al blij dat ik een stola af heb – na 2 jaar). Ik hoop dat mijn blog je voldoende hebt geïnspireerd voor het kunsthaken en wens je veel succes in komende haakprojecten. 😉

    Like

    1. Hallo Christa, een stola heb ik nog nooit gehaakt. Ik haak voornamelijk kleinere projectjes, al nemen ze bij mij nog steeds erg veel tijd in beslag aangezien ik best traag haak. Ik vond het erg leuk om je blog te lezen! Ik zie ook dat je zeer creatief bent, leuk!! Hopelijk kom je nog eens langs op m’n blog, jij hebt er in ieder geval een nieuwe lezer bij! 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s